Zomers optreden koor Harmony

Oostrum | Als afsluiting van het seizoen verzorgt koor Harmony op donderdagavond 5 juli een zomers optreden in café Back in Time in Oostrum. Bij mooi weer vindt dit optreden buiten plaats. Koor Harmony repeteert elke donderdagavond en is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het instuderen van nieuwe nummers. Tijdens deze avond brengt het koor ook een aantal nieuwe nummers ten gehore. Dit optreden begint om 20.00 uur en tijdens de pauze worden er lekkere hapjes geserveerd. De entree is gratis en iedereen is welkom.

De Locht

Melderslo | In De Locht in Melderslo zijn op zondag 8 juli de smeden aan het werk. Kinderen mogen maaskeien beschilderen en met de veilingklok wordt biologische groente geveild. Er is muziek van Orkest Rooyal uit Venray. Verder is de expositie Couleur Locale te bezoeken. Het museum is dagelijks geopend. In de vakantie is er van maandag tot en met vrijdag elke dag een activiteit voor kinderen. Zie www.museumdelocht.nl.

Peelmuseum

America | Het Peelmuseum aan de Griendtsveenseweg 69 in America is op zondag 8 juli geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Er kan een kijkje worden genomen onder begeleiding van een gids. Die gaat vertellen over het werken en leven in en bij de Peel. Er kan tevens een kijkje worden genomen in een plaggenhut en een schaapskooi.