Afbeelding
Foto:

De Film van Dylan Haegens

Venray | De Film van Dylan Haegens draait vanaf 16 augustus in de Nederlandse bioscopen, maar zondagmorgen presenteerde de populaire YouTuber uit Venray alvast de trailer en de poster van de bioscoopfilm.

"Vandaag mogen we eindelijk de poster en trailer van onze enige echte eigen bioscoopfilm bekendmaken", schrijft Haegens op zijn Facebookpagina. Het verhaal gaat over Haegens die dwars worden gezeten door zijn concurrent IJsbrand. Haegens en zijn team doen alles om erachter te komen hoe IJsbrand er toch steeds in slaagt net iets snellere er betere video's te maken. In de film komen naast Haegens en zijn vaste clan ook kickbokskampioen Rico Verhoeven en de bekende acteurs Patrick Stoof en Ilse Warringa voorbij.

Venraynaar Haegens maakte de film met steun van onder meer de provincie Limburg, de gemeente Venray en een aantal filmfondsen. Haegens regisseerde de film samen met Bas van Teylingen. De opnames vonden de voorbije drie maanden plaats. De productie van de film is in handen van 2CFILM en Liever Sociaal, het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman, in coproductie met Online Cookie Collective. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution.

Poster: Facebook Dylan Haegens.