Afbeelding
Foto:

Open podium VMK op Grote Markt

Venray | Het Venrays Mannenkoor (VMK) sluit het repetitieseizoen 2017/2018 af met een open podium op donderdag 5 juli om 19.30 uur op de Grote Markt in Venray.

Deze meezingavond wordt geopend door Venrays Mannenkoor. Daarna is het podium vrij voor iedereen die van zich wil laten horen: eenlingen, duo's, grotere groepen, alles kan, met of zonder begeleiding, karaoke of play-back. De bezoekers kunnen een mix van Nederlandstalige meezingers, popnummers en rockmuziek verwachten. Van het koor mag verwacht worden dat de verschillende ensembles hun bijdrage leveren.

En wie toch al van samen zingen en moderne koorzang houdt: het Venrays Mannenkoor concerteert op zaterdag 22 september samen met het No Borders Show Chorus in de schouwburg in Venray.

Naast het Venrays Mannenkoor en het No Borders Show Chorus zijn ook Angels en Demons (gemengd kwartet) en de top van de mannelijke Nederlandse barbershop aanwezig, zoals het recent opgerichte koor Momentum met internationale zangers en Nederlands kampioenskwartet Men2B. Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via de website van het Venrays Mannenkoor.

Voorafgaand aan dit concert worden overdag workshops gegeven. Het VMK heeft een viertal coaches uit de koorwereld bereid gevonden om workshops te geven. De workshops zijn voor beginnende alsook voor geoefende zangers interessant. Wie wil deelnemen aan de workshops kan voor meer informatie kijken op de website van het Venrays Mannenkoor.

Foto: editie 2017, foto: Wilbert Claessens.


De Pit Live!

Overloon | Gemeenschapshuis De Pit aan het 14 Oktoberplein 2 in Overloon houdt op vrijdag 6 juli het nieuwe evenement De Pit Live!

Het publiek kan genieten van optredens van verschillende bandjes, sprekers of eenmansorkesten die allemaal een podium krijgen. Coverband One Shot zet de foyer ook muzikaal op zijn kop. Deze zeskoppige band brengt classics en hits. De avond start om 20.00 uur en de entree is gratis.