Afbeelding
Foto:

Twee speeldagen bij Venray Cup

Venray | De Venray Cup kent ook dit jaar weer twee speeldagen. Op donderdag 23 augustus zijn de voorrondes in Venray, Wanssum en Blitterswijck. Het finaletoernooi is twee dagen later op sportpark De Wieën in Venray.

Voor het eerst worden de finalewedstrijden van het jaarlijkse toernooi van de Venrayse voetbalverenigingen op zaterdag gehouden. Acht van de negen voetbalclubs nemen deel. Holthees, dat zich vorig jaar voor de finaledag afmeldde, doet nu niet meer mee. Daartegenover staat de aanmelding van BVV'27 dat in de vorige twee edities ontbrak. Venray verschijnt weer met twee elftallen aan de start. De negen deelnemende teams zijn verdeeld over drie poules. Donderdagavond vanaf 19.00 uur spelen in Venray Oostrum, Ysselsteyn en Venray 2 in een poule. In Blitterswijck treffen BVV'27, SVOC'01 en Leunen elkaar. In Wanssum komen SV United, Merselo en Venray 3 in actie. Iedere poulewedstrijd duurt eenmaal 45 minuten.

Zaterdag op de finaledag in Venray zijn er opnieuw drie poules van drie. De nummers drie van donderdag vormen samen een nieuwe poule, evenals de nummers twee. De wedstrijden beginnen om 16.00 uur. De verliezer van het eerste duel speelt om 17.00 uur direct de volgende wedstrijd. Om 18.00 uur is het slotduel. De drie poulewinnaars van donderdag komen vanaf 17.00 uur in actie voor de finales. Ook deze duels duren 45 minuten. Tijdens de open dag van Brainpact, samen met drukkerij Van den Munckhof sponsor van de cup, in Venray werd de loting verricht.

Foto: ANGY PhotoDesign.