Diana Venray op het podium

Venray | Handboogvereniging Diana Venray heeft deelgenomen aan de Limburgse kampioenschappen handboogschieten in Hunsel.

Na een spannende wedstrijd wist het eerste team van Diana met 2528 punten de derde plaats in de klasse A te veroveren.

Het eerste team bestaat uit Mike Linders, Mari Thijssen, Robert Thijssen, Matthias Deul, Chris Vermeulen en Fer Hendriks. St. Joris uit Leunen heeft een eerste plaats behaald in de klasse B met een puntentotaal van 2396.

Red Stars

Wijchen | Vijf senioren hebben deelgenomen aan het Oni Open toernooi in Wijchen. De senioren speelden in de A-klasse en met goede resultaten. Tom Thijssen wist de finale te bereiken. Die verloor hij na een flinke strijd. In dezelfde klasse behaalde Maarten Peters de vierde plaats.

Komend weekend gaan veertig jeugdleden onder leiding van de jeugdcommissie naar Maasbree voor het jaarlijkse driedaagse jeugdkamp.

Het weekend daarna spelen enkele jeugdleden voor de afdeling Limburg in de NTTB-jeugdcup in Papendal.

In Duitsland nemen acht senioren deel aan een toernooi in Guetersloh.