Training Singelloop bij ATV

Venray | De vijfde editie van de Venrayse Singelloop wordt gehouden op zondag 7 oktober. Wie zich goed wil voorbereiden op de loop van 5 of 10 kilometer is welkom op de clinic van de lopersgroep van ATV Venray.

Gedurende zes weken bereiden de deelnemers zich voor op de Singelloop. Er is een groepstraining op zondagmorgen. Daarnaast ontvangen de deelnemers een schema voor de training. In de groepstraining is veel aandacht voor looptechniek en -houding. De training staat onder leiding van gediplomeerde looptrainers. De groepstraining op zondag is op de atletiekbaan van ATV Venray aan de Sportlaan 1 in Venray. Deelname aan de training is mogelijk voor wie tenminste 5 kilometer kan hardlopen. De clinic start op zondag 19 augustus op de atletiekbaan van ATV Venray. Aanmelden kan via e-mail lopersgroep@atvvenray.nl.


LR Nobel

Leunen | Aukje Poels heeft met haar paard Elan in klasse M2 deelgenomen aan een selectiewedstrijd dressuur voor paarden in Leunen. De eerste proef was goed voor de vierde prijs met 198,5 punten en in de tweede proef behaalde de combinatie de eerste prijs met 190 punten.

PC St. Jan

Leunen | Jenske van Dongen heeft met haar paard Illucienne deelgenomen aan een dressuurselectiewedstrijd in Leunen. Ze wist de overwinning te behalen in de klasse B met 206,5 punten. Hieke Kreuzer behaalde hierin een derde prijs met haar paard Bliksem met 204 punten. Sannah Kreuzer werd met Romanov Boy H tweede in de klasse M2 met 186 punten. Katelijne Philipsen werd met haar pony Miss Money Penny eerste in de klasse AB B met 195,5 punten. Hieke Kreuzer behaalde in de klasse DE B een tweede prijs met haar pony Vincent met 206 punten en een derde prijs met pony Orchids Latte Macchiato met 204,5 punten. Lieke Ewalts wist met haar pony Large Rivers Astron de overwinning te behalen in de tweede proef met 206 punten. Pleun Oosterbaan werd met haar pony Hercules tweede in de klasse L1 met 200,5 punten. Juul Michels werd met haar pony Bambine tijdens een springwedstrijd in Geldrop vijfde in het de klasse
DZ progressief.