Tim Gielens terug naar Leunen

LEUNEN | Voetballer Tim Gielens (19) keert terug naar Leunen.

De verdediger uit Heide doorliep de jeugdopleiding grotendeels bij Venray. In het seizoen 2016/17 speelde hij al een jaar in de Leunse hoofdmacht. Daarna ging hij weer terug naar Venray waarin hij afgelopen seizoen voor het hoogste jeugdelftal JO19-1 uitkwam. Tim Gielens is de enige aanwinst van Leunen dat naar vijfde klasse is gedegradeerd.

Er komt wel een grote groep jeugdspelers over naar de senioren. Afgelopen seizoen maakten al diverse junioren hun debuut in het eerste elftal. Leunen is nog op zoek naar een nieuwe doelman. Afgelopen jaar hielp veteranenkeeper Guido Voncken de club uit de brand. Voncken wordt komend seizoen keeperstrainer bij Leunen als opvolger van Rob Vullings.

NRBC

Venray | De zesde zitting van de laddercompetitie is gespeeld in twee lijnen door 24 paren. De beste in lijn A: 1. Corrie Hartong en Jan Stiphout 65,28 procent. 2. Riky Erps en Siem Leyen 62,85 procent. 3. Hannie Koppes en Giel Terwijn 60,76 procent. Lijn B: 1. Wies Appels en Jacqie Coenen 60,94 procent. 2. Dries Albers en Gerda Stoffels 59,38 procent. 3. Adri de Klerk en Martin Verheijen 54,69 procent. Volgende week wordt het bridgeseizoen 2017-2018 afgesloten met een aardbeiendrive.

BC Venray

Venray | De laatste speelavond van de zomerladdercompetitie is afgewerkt. In lijn A waren de eerste drie plaatsen voor Liesbeth Schaap met Jacqueline van de Slik, Mientje Wester met Sjef de Vocht en Miriam Lemmens met Jan Janssen. In lijn B werd de top gevormd door Mieke van Osch met Rongen Frieda, Jeanny Willemsen met Hans Koopman en Thea Lamers met Lenie Oudenhoven. In lijn C tenslotte waren Lucy Keizers met Thea Martens, José Heetkamp met Netty Sloots en Nellie Coenen met Toos van Haren de besten. Vanavond wordt de slotdrive van dit seizoen gespeeld.

BC Rooy

De aardbeiendrive is in twee gemengde lijnen gespeeld. De beste in lijn A: 1. Door van Tartwijk met Annet Timmer en Els v.d. Berg met Lucy Pingen 59,82%. 2. Bart Jans en Harrie Raaijmakers 54,76%. 3. Frans van Lieshout en Mieneke Menheere 54,29%. Lijn B: 1. Gonnie v.d. Pas en Tonny van Vegchel 65,48%. 2. Yorgo Canli en Jan Stiphout 65,18%. 3.Peter Koolen en Jeu Steeghs 63,10%. Het nieuwe seizoen begint op maandag 27 augustus.

Zomeravondbridge van start

Venray | De gezamenlijke Venrayse bridgeclubs houden een zomeravondbridgecompetitie op de donderdagen 5 juli NRBC, 12 juli NRBC, 19 juli BC Rooy, 26 juli BC Rooy, 2 augustus BC Venray en 9 augustus BC Venray.

Er wordt gespeeld in wijkcentrum Brukske en de speelavonden starten om 19.30 uur. Iedereen, ook thuisbridgers en toeristen, zij van harte welkom. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur. Per lijn zijn er minimaal drie prijzen beschikbaar en over alle avonden wordt een prijs uitgereikt aan het hoogst scorende paar. De vier beste avonden gelden.

Inlichtingen: T. Jakobs via telefoon (0478)630266 of via e-mail theojakobs@hotmail.com.