Afbeelding
Foto:

Keurslager opent zijn deuren

Venray | Donderdag 14 juni werd Keurslager Angelique Leenders feestelijk geopend. Op 3 april namen Angelique en Harm Leenders de aan het Schouwburgplein gelegen slagerij in Venray over van Maurice Verschuuren. Na een kleine verbouwing hebben Angelique en Harm helemaal hun eigen draai aan de slagerij kunnen geven. Ze zijn klaar om klanten uit Venray en omgeving te verwelkomen.

Angelique en Harm zijn achter de schermen al een tijdje bezig om helemaal klaar te zijn voor de opening van de slagerij. "We hebben de afgelopen tijd hier samen hard voor gewerkt en zijn blij dat de vernieuwde slagerij nu geopend is. De eerste dagen vieren we dit graag samen met onze klanten en omgeving. We hebben nu al veel mensen over de vloer gehad", zegt Angelique.

De eerste dagen na de opening organiseert Angelique veel leuke acties en kleine festiviteiten om de opening met iedereen te kunnen vieren. Een kwalitatief goed product heeft bij slagerij Maurice Verschuuren altijd centraal gestaan. Angelique zet deze lijn voort en heeft de keuze gemaakt om Keurslager te worden. "Een Keurslager staat bekend om ambachtelijk vlees en het beste advies. Dat sluit perfect bij ons aan; wij gaan voor kwaliteit en kunnen door onze productkennis klanten optimaal adviseren. We krijgen vanuit de keurslager ondersteuning op diverse vlakken, waardoor we ervan overtuigd zijn dat dit onze slagerij gaat versterken." Als gastvrouw is Angelique het gezicht van Keurslager Angelique Leenders. Met mensen werken en mensen adviseren doet ze het liefste. "Een praatje maken met onze klanten en ze adviseren over onze producten; dat is het mooiste aan mijn werk!" Ze wil zich gaan focussen op meer diversiteit in de producten. "Klanten zijn op zoek naar een compleet product en wij willen ze in die behoefte voorzien." Met de drukte tijdens de opening krijgt Keurslager Angelique Leenders in ieder geval een vliegende start.