Afbeelding
Foto:

Vaderdagconcert Euterpe geslaagd

Venray | In het Raayland College in Venray is zondag voor het eerst een Vaderdagconcert gehouden door Euterpe.

De muzikale ochtend begon met een uitgebreid ontbijt voor zo'n dertig gasten. Daarna opende Into Music het concert. Zo'n zestien leerlingen lieten een eindpresentatie zien ter afsluiting van een succesvol project met een samenwerking van muziekverenigingen MMSK St. Petrusbanden, Euterpe en Stichting Odeon. Onder toeziend oog van vele ouders, familie en belangstellenden lieten zij horen wat ze een periode van drie weken hebben geleerd op hun zelfgekozen instrument.

Daarna mochten de leerlingen van de samenspeelgroep, eenmalig onder leiding van Joop Derks, hun muzikale talent laten horen. Als afsluiting van de ochtend speelde het leerlingenorkest onder leiding van Marc Koninkx nog een aantal bekende en minder bekende muziekstukken. In de middag werd het publiek getrakteerd op een optreden door Koninklijke Harmonie Euterpe ook onder leiding van Marc Koninkx. De presentatie lag in handen van Sef Raedts.


Match on Tour

Venray | Match voor Vrijwilligers is in de gemeente Venray hét loket voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk.

Match richt zich daarbij op onder andere de pijlers; verbinden, waarderen en opleiden. Wie wil weten wat Match nog meer doet en nog van plan is, is welkom op donderdag 28 juni om 20.00 uur in Den Hoender in Venray.