De jubilarissen van schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray
De jubilarissen van schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray Foto: Dory Peeters

Jubilarissen schutterij

Venray | Tijdens de eucharistieviering op vrijdag 22 juni aan het eigen gildenaltaar in de Grote Kerk in Venray worden twintig leden van Schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.

In het bijzijn van de burgemeester, Hans Gilissen en de president van de Oud-Limburgse schuttersfederatie, Ger Koopmans, worden deze leden gehuldigd. In totaal worden 177,5 jaren schuttershart in het zonnetje gezet.

De volgende leden worden gehuldigd: 25-jarig lidmaatschap: John Stevens, 12,5-jarig lidmaatschap: Stephanie Henssen, deken Smeets, Alex Lamers, Pastrick de Klein, Nina Litjens, Romy Litjens en Lidian Stevens, 10-jarig lidmaatschap Limburgse Bond van Tamboerkorpsen Nina Litjens, Romy Litjens en Annemie van Lierop-Nooijen, 5-jarig lidmaatschap: Robin Hendriks, Quinten van Rhee, Mandy van Rhee, Ilse Krijnen, Silke Krijnen, Mirthe Krijnen, Bas Bom, Teun Bom, Jarno Lamers, Tieme Lamers en Rutgher Spanjaard.

Wim Pijnenburg zou ook gehuldigd worden, hij is echter net voor zijn overlijden nog onderscheiden.

De eucharistieviering die om 19.15 uur begint is openbaar toegankelijk. Na de eucharistieviering begint om circa 20.30 uur de receptie op de schuttersweide aan de Loonsedijk 5 in Merselo.

Iedereen is van harte welkom.