Afbeelding

Politie zoekt getuigen brand

Venray | Aan de achterzijde (Kleinestraat) van de winkel van het Kruidvat in de Grotestraat in Venray is vrijdagavond vermoedelijk brand gesticht.

Het vuur werd omstreeks 20.20 uur ontdekt. 'Door kordaat optreden van een burger en personeel kon erger worden voorkomen'. Het papier, dat was opgeslagen in twee stellingen, is naar alle waarschijnlijkheid in brand gestoken. Hierdoor is schade ontstaan aan diverse materialen, waaronder ook een geparkeerde auto. Mensen die iets gezien hebben of meer weten, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoon 0900-8844.


Oud papier

Venray | Atletiek Vereniging Venray haalt op woensdag 27 juni oud papier op bij bewoners van de straten Zandakker, Schutsboom, Vendel, Groenewoltsepad, Kruisstraat, Sint Franciscuslaan, Sint Antoniusstraat, Paterslaan e.o. en de straten in Molenklef, Vlakwater, omgeving Werckenslaan, Aan den Dril en omgeving Merseloseweg. Het papier om uiterlijk 18.30 uur op die dag, in dozen of gebundeld aan de straatkant gereed zetten. Ook bestaat iedere vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur de gelegenheid om oud papier, gebundeld of in dozen, te deponeren in de papiercontainer, die geplaatst is aan de Weg in den Berg, hoek Veltumse Kleffen/Kulutweg.