Afbeelding
Foto:

Eeuwfeest SSS'18 een groot succes

Overloon | SSS'18 blikt terug op twee prachtige jubileumweekenden. SSS'18 heeft twee weekeinden feestgevierd vanwege het 100-jarig jubileum. Op grootse wijze werden SSS'18 èn Overloon op de kaart gezet.

Zaterdags werd afgetrapt met een familie- en sponsorentoernooi welke werd vervolgd door een gezamenlijke barbecue. Vervolgens barstte het feest in de tent los met de Millstreetband en dj Bart. Deze feestavond trok ruim 800 bezoekers. Op de eerste zondag moest iedereen weer vroeg uit de veren voor het ontbijt met 200 jeugdspelers. Dit ontbijt werd vervolgd met diverse activiteiten en stormbanen. 's Middags een gezamenlijke lunch en een middagprogramma met om 15.30 uur de afsluiting.

Om 18.00 uur was het tijd voor de receptie aan. Deze werd druk bezocht en na de serenade van fanfare De Vriendenkring werd de receptie afgesloten en werd de avond op het buitenterrein. De biercantus stond op vrijdag 8 juni op het programma. "Een geweldige avond waar vrijwel alle seniorenteams van SSS'18 aan deelnamen. Tevens was er en delegatie van een bevriende vereniging uit Eefde present", zegt Patrick Verberkt van de jubileumcommissie. Een dag later stond de klapper op het programma: Rowwen Hèze. De avond werd afgetrapt door dj Ricky Corony en om 22.30 uur vingen de mannen van Rowwen Hèze aan. "Het was een zeer druk bezochte warme avond met 1.900 bezoekers. Het was fantastisch."

Na het optreden van Rowwen Hèze zette dj Ricky Corony het feestgedruis voort tot de klok van 01.00 uur. Foto; trots op het jubileumboek van SSS'18. Foto: Albert Hendriks.