Kunstmarkt Kunstfladder

Venray | De achtste Kunstfladder vindt op zondag 8 juli van 11.00 tot 17.00 uur plaats in hartje Venray.

Tijdens deze kunstmarkt laten ongeveer zestig kunstenaars hun kunst zien op het Schouwburgplein en Henseniusplein. Ze gaan in marktkramen hun kunst presenteren, demonstreren en verkopen. De kunstenaars komen uit de regio, maar ook uit allerlei andere windstreken.

De bezoeker kan genieten van schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, edelsmeedkunst, glaskunst, textiel en nog vele andere kunstvormen. Ook kunnen er kunstwerken worden aangeschaft. Gedurende de dag zijn er diverse dans- en muziekoptredens.

In de caravan van De Kleurdoos staat Karin de hele dag paraat om de kleine kunstmarktbezoekers te schminken, Monique van Atelier Zus&Zus geeft workshops aan kinderen en volwassenen, en er zijn verschillende kunstenaars die live werken. Ook geven enkele jonge graffitikunstenaars een demonstratie. Uitrusten kan op een van de terrassen rondom de beide pleinen.

Parkeren en entree is gratis. Voor meer informatie kijk op de website www.kunstfladder.nl of op Facebook www.facebook.com/kunstfladder.