Op SOLfestival

Venray | Het SOLfestival in Venray is op zondag 17 juni terug van weggeweest en voor het Venrays Mannenkoor een mooie gelegenheid om een optreden te geven voor eigen publiek.

Harry Surminski, namens het koor organisator van het optreden: "Als koor treden we veel op in Nederland, en over de grens. We zochten naar een evenement waar we konden optreden voor inwoners van Venray en omgeving, en het liefst gratis. Het wegvallen van Venray Muzikaal Totaal dit jaar is daarom jammer. En juist een meevaller dat het SOLfestival nu weer georganiseerd wordt in Brukske."

Het SOLfestival vindt plaats rondom het wijkcentrum in de Venrayse wijk Brukske, en kenmerkt zich door muziek, eten en drinken en activiteiten voor gezinnen. Mike Smits, organisator van het SOLfestival: "In de multiculturele wijk Brukske past zo'n festival juist uitstekend. Alle smaken, letterlijk, kunnen bezoekers proeven, horen en zien. En dat het op Vaderdag valt, vinden wij juist een voordeel. Na het ontbijt op bed gezellig samen even over het SOLfestival wandelen als gezin."

Het Venrays Mannenkoor geeft twee gratis optredens in het wijkcentrum. Een om 15.00 uur en een om 16.00 uur. Uit het uitgebreide repertoire van het mannenkoor wordt dit keer gekozen voor bekende popnummers, die iedereen mee kan zingen. Ook een ensemble van het mannenkoor, genaamd GZN, gaat optreden.

Het SOLfestival staat in het teken van dans, muziek, zang, eten en kinderspelen. Het duurt van 12.00 tot 17.00 uur in en om MFC Brukske.