Afbeelding
Foto:

Ladies Cup in Venray een succes

Venray | Voetbalvereniging SV Venray kan terugkijken op een geslaagde strijd om de Ladies Cup.

Op sportpark De Wieën in Venray streden twee dagen lang 43 jeugd- en seniorenteams uit Nederland en Duitsland om de ereprijzen tijdens de dertiende editie van dit jaarlijkse vrouwenvoetbaltoernooi. Voor deelnemers en begeleiders was er zaterdagavond een feest op het sportpark in Venray.

De teams werden afhankelijk van hun prestaties op de eerste wedstrijddag op zondag weer verdeeld in nieuwe poules. Dit kwam de spanning tijdens de wedstrijden op de tweede dag alleen maar ten goede. Tijdens de prijsuitreiking op het hoofdveld kregen alle teams een beker. De winnaars: Dames/meisjes onder 19: poule A DVV'09 en poule B SV Koedijk; meisjes onder 17: poule A Berghuizen, poule B ZVV Zaandijk en poule C Olympia'18; meisjes onder 15: poule A SC Westervoort/AVW'66, poule B RKSV Halsteren en poule C vv DES en meisjes onder 13: vv DES.

Peter Camps kijkt terug op een geslaagd tweedaags toernooi: "De meeste teams maakten lekker gebruik van ons diner en 's avonds bezochten ze de disco in onze kantine. En zondagochtend, vooraf aan de finaledag, stond alweer een ontbijt klaar voor alle deelnemers. Uiteraard kan dit toernooi niet plaatsvinden zonder de hulp van de toernooicommissie, alle vrijwilligers, schoonmaakploeg, bewaking, kantinemedewerkers, scheidsrechters en uiteraard de deelnemende teams. We willen iedereen bedanken voor hun enorme inzet. Op naar 2019!" Foto Henk Lammen.