Afbeelding
Foto:

Naovenant in het centrum

Venray | In het kader van Muziek op Zaterdag in het centrum van Venray trekt op zaterdag 23 juni joekskapel Naovenant door het winkelhart.

Op diverse plaatsen wordt tussen 13.30 en 16.30 uur muziek gemaakt. De joekskapel is in 1999 opgericht. De optredens zijn divers zoals bij carnaval, vierdaagse, kerstmarkt, serenades en optredens bij verzorgingstehuizen. Naovenant repeteert een keer per week onder leiding van een dirigent.


Open Coffee Met

Ysselsteyn | De volgende Open Coffee Met … Horst-Venray wordt gehouden op dinsdag 19 juni van 8.30 tot 10.30 uur bij Miel Spreeuwenberg/Mechatronic Machinery BV aan de Kievitsweg 9 in Ysselsteyn.

Spreeuwenberg was Starter van het Jaar 2017/ Venray-Horst aan de Maas. Hij is een mechatronicatechneut en ondernemer die aan het ondernemerschap is begonnen en een gezonde en realistische blik richting toekomst heeft. Spreeuwenberg: "Vijf jaar geleden was ik bezig met de afronding van mijn MBO Mechatronica en heb een geweldig robotproject mogen doen voor het volautomatisch beladen en ontladen van een metaalbewerkingmachine bij AAE BV in Helmond. Open Coffee Met... Horst - Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar treffen op de derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur.