Afbeelding
Foto:

Vaderdagconcert Euterpe op 17 juni

Venray | Koninklijke Harmonie Euterpe Venray zet vaders en andere belangstellenden in het zonnetje tijdens Vaderdag op zondag 17 juni in het Raayland College in Venray.

Vanaf 9.30 uur is iedereen van harte welkom bij het Raayland College voor een uitgebreid ontbijt. Om 11.00 uur laten de kinderen van Into Music hun muzikale klanken horen.

Zij laten een eindpresentatie zien als afsluiting van een project in samenwerking met de muziekverenigingen MMSK St. Petrusbanden, Euterpe en Stichting Odeon. Om 12.00 uur kan er genoten worden van een gratis voorjaarsconcert van Euterpe onder leiding van Marc Koninkx. Verder is er vermaak voor de kinderen tijdens het ontbijt en concert.

De kosten van het muzikale ontbijt zijn 12,50 euro per persoon. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar 7,50 euro per persoon. Opgave ontbijt uiterlijk voor 12 juni via e-mail info@euterpevenray.nl en vooraf betalen verplicht op rekening NL74 RABO 0173921663.


Verduistering

Venray | Een 44-jarige man uit Venray is dinsdagochtend aangehouden op verdenking van verduistering. De man zou in de periode van 2016 tot nu gelden van een stichting verduisterd.

De politie heeft de man meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en stelt een nader onderzoek in. De politie kan geen verdere mededelingen doen in verband met het onderzoek en de privacywetgeving.