Oostrum Cup in de startblokken

Oostrum | SV Oostrum houdt in het weekeinde van 9 en 10 juni op Sportpark de Spar in Oostrum voor de 17e keer de Oostrum Cup. Er nemen zeven teams aan het toernooi deel. De deelnemende teams zijn VV Acht, RKHVV, VV Limmen, Keyenburgse Boys, FC Castricum, VV VRC en SV Oostrum.

De teams arriveren op vrijdagavond 8 juni op het sportpark. Zodra alle teams aanwezig zijn, wordt de poule-indeling bepaald. Later op de avond gaan de teams het nachtleven van Oostrum en Venray ontdekken.

Zaterdag wordt om 9.45 uur het toernooi geopend, waarna de wedstrijden vanaf 10.00 uur plaatsvinden. Er wordt in één grote poule gespeeld, waardoor alle teams het tegen elkaar op gaan nemen. Tussen de wedstrijden door worden de teams getest op hun andere talenten door middel van een rodedraadspel. Het team dat beschikt over de meeste 'schwung' wordt later op de avond beloond.

Zondag is de finaledag. Na het ontbijt worden de laatste poulewedstrijden gespeeld, waarna uiteindelijk de nummers 1 en 2 strijden om de Oostrum Cup. Om 14.00 uur wordt de finale gespeeld, waarna om ongeveer 14.30 uur de winnaar van de cup bekend is. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Tijdens het toernooi is er ook een loterij.