De heren gingen helemaal uit hun dak tijdens het galafeest.
De heren gingen helemaal uit hun dak tijdens het galafeest. Foto: Rita Kuenen

Leerlingen uit hun bol

Venray | Wat een spektakel vrijdagavond in de nieuwe zaal van Schouwburg Venray. Social Events uit Venray had dit jaar de organisatie van het galafeest van het Raayland College in handen.

Een uitverkochte zaal van eindexamenleerlingen en genodigden genoten van een spectaculaire happening met een line-up om u tegen te zeggen. Zo waren er bijdragen van onder anderen Basslinerz, Funk D, Fasto, Lampegastuh en Saint Jack. De eindexamenleerlingen gingen in hun mooiste pak of galajurk helemaal hun bol. Er was verder een oogverblindende lichtshow en er werden de nodige (alcoholische) drankjes genuttigd. De regen was even eerder de grote spelbreker tijdens de traditionele galastoet.


Na jaren van hard werken was het moment gekomen om te vieren dat de brugklasser van jaren geleden nu zover was de school met een diploma te verlaten. De stoet was evenals in voorgaande jaren een aaneengesloten lint van fraaie en ludieke voertuigen, helaas bleven van de prachtigste cabrio's de kappen bijna allemaal dicht. De dames in de mooiste galajurken en de heren in de fraaiste kostuums genoten, met of zonder paraplu boven het hoofd, desondanks van de rit vanaf Intratuin naar het Gouden Leeuwplein. Daar werden de deelnemers van de stoet ontvangen door de schoolleiding en docenten van de school. In de foyer van de schouwburg vierden de eindexamenleerlingen vervolgens het einde van hun periode op de middelbare school.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding