Afbeelding
Foto:

Mukkenstal sportief bezig

Leunen | Op 31 mei zijn de kinderen van de Mukkenstal niet naar de opvanglocatie, maar rechtstreeks naar het sportpark van SV Leunen gegaan. Op het sportpark werden onder leiding van vrijwilligers van de sportclub en medewerkers van de Mukkenstal voetbal, korfbal en andere balspellen
gedaan.

Zowel SV Leunen als de Mukkenstal vindt sport en beweging erg belangrijk. Samenwerken om kinderen een mooie middag te bieden en kennis te laten maken met korfbal en voetbal lag dus voor de hand. Daarom zijn beide partijen een duurzame samenwerking in de vorm van sponsoring en een jaarlijks terugkerende sportmiddag aangegaan.


Aanrijding

Wanssum | Een 18-jarige scooterrijder uit Wanssum is zondagavond rond 21.30 uur aangereden door een automobilist.

Het ongeval gebeurde op de Spurkterdijk, vlak voor Hotel Asteria. De jongen was net klaar met zijn werk in het hotel toen hij op de scooter stapte. Bij het verlaten van het terrein kwam de automobilist van links aangereden. Hij kon niet meer op tijd stoppen en raakte de jongen, die gewond raakte aan zijn knie en per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Inmiddels is hij weer thuis.

De automobilist kwam met de schrik vrij.