Afbeelding
Foto:

Jaarlijkse jeu-de-boulestoernooi

Venray | De KBO-afdelingen in de gemeente Venray houden op donderdag 28 juni voor de veertiende keer in successie het jaarlijks jeu-de-boulestoernooi op de banen van de Bouledrome-accommodatie op het Speulpark aan de Hoopweg in Venray.

Gestreden wordt om de KBO-wisselbeker en andere prijzen, tevens is er voor alle deelnemers de kans om een extra prijs te winnen met de loterij. Alle inwoners van de gemeente Venray vanaf 55+ mogen aan het toernooi deelnemen. Ook niet-leden van wijkouderverenigingen zijn welkom.

Het toernooi wordt om 10.30 uur geopend door de voorzitter van de Centrale van Ouderverenigingen, Henk Raedts. Vervolgens begint de strijd om de KBO-wisselbeker. Er wordt in twee poules met doubletten gespeeld: twee tegen twee. Elk doublet speelt vier wedstrijden. De winnaars van beide poules strijden ten slotte tegen elkaar.

Opgeven voor 18 juni bij: KBO leden uit Leunen bij Nellie Keijsers telefoon 581722, KBO leden uit Ysselsteyn-Vredepeel bij Jan v.d. Pas telefoon 541611, KBO leden uit Merselo bij Gerrit van Hoof telefoon 546535, KBO leden uit Oostrum bij Joos Direks telefoon 587853, KBO leden uit Heide bij Nelly Willems telefoon 584006 en KBO leden uit Venray en overige geïnteresseerden die willen deelnemen bij René van Erkelens telefoon 584797 of 06-15141943.

Deelnemers dienen zich voor 10.00 uur in de Bouledrome aan te melden.


Wielerclinics in Venray

Venray | Wielerschool Noord-Limburg houdt in samenwerking met Dekkers Tweewielers op zaterdag 9 juni van 13.00 tot 16.00 uur wieler- en mountainbike clinics bij de nieuw in aanbouw zijnde winkel van Dekkers Tweewielers in Wanssum.

Daarachter is een mtb-parcours aangelegd. Alle clinics vinden plaats onder deskundige begeleiding van trainers van Wielerschool Noord-Limburg. Zelf geen fiets? Geen probleem! De wielerschool en Dekkers Tweewielers stellen racefietsen en mountainbikes ter beschikking om aan de clinics te kunnen deelnemen.

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar wielerschool@outlook.com.

Op woensdag 13 juni wordt het Limburgs kampioenschap tijdrijden gehouden en op woensdag 20 juni vindt het Nederlands kampioenschap paracycling tijdrijden plaats.