Nacht Goei Leven

Vierlingsbeek | Op zaterdag 23 juni wordt op de pont in Vierlingsbeek een walking diner gehouden bij De Vier Linden, op de pont in Sambeek kan genoten worden van een luxe barbecue van A Taste of Smoke en op de pont in Cuijk wordt een vegetarisch diner aangeboden door vegakok Malthie.

De activiteiten vinden plaats in het kader van de Nacht van een Goei Leven. Een Goei Leven is een beweging die in een jaar tijd veel in gang heeft kunnen zetten in het hele Land van Cuijk. De kosten bedragen 35 euro per persoon. Boeken kan tot zondag 17 juni boeken via de website www.nachtvaneengoeileven.nl. Vragen: Vierlingsbeek bij Yvonne via telefoon (0478)631637, Sambeek bij Niels via telefoon 06-40829465 en voor Cuijk bij Malthie via telefoon 06-24178171.

Muziek op de Maas

Vierlingsbeek | Zanggroep Evergreen uit Vierlingsbeek houdt op zaterdag 16 juni Muziek op de Maas. Er zijn optredens van 4 Way Street, Slagwerkgroep Vortum-Mullem en ZEV en ZEV-light. Om 19.30 wordt het publiek verwelkomd door de klanken van Slagwerk Groep Vortum-Mullem bij bij het pontveer Vierlingsbeek-Bergen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het bruggetje. Voor bezoekers van de andere kant van de Maas vaart het pontveer 's nachts nog een keer over. Zie ook www.zev.zingt.nl.