Afbeelding
Foto:

RU2 in Venrayse schouwburg

Venray | De U2-tributeband RU2 geeft op zaterdag 16 juni vanaf 20.00 uur een staconcert in de schouwburg van Venray.

RU2 staat bekend als één van de beste U2 tributebands in de Benelux, en kan ondertussen rekenen op een grote schare fans. Met veel respect voor het origineel weten de bandleden hun eigen draai te geven aan het werk van de Ierse band, en krijgen ze tijdens hun concerten elk publiek mee. Meer dan twee uur staan de mannen van RU2 op het podium, en dan komt ook werkelijk elke periode uit het muziekverleden én heden van U2 aan bod. Rock en ballads wisselen elkaar af.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Schouwburg Venray.


'Noordsingel moet veiliger'

VENRAY | Venray Lokaal vindt de oversteek van de Noordsingel, op het kruispunt met St. Jozefweg en Oude Overloonseweg, onveilig voor fietsers.

Raadslid Tino Zandbergen meldt dat vorig jaar vanwege de finish van de BinckBank Tour op de Noordsingel de kruising is aangepakt. Zo zijn de verkeersheuvels en markeringen weggehaald. Het verbaast Zandbergen dat na afloop de situatie weer in oude staat hersteld is. "Waarom niet van de nood een deugd gemaakt om deze kruising nu ook veiliger te maken", vraagt hij zich af. De oversteek wordt vaak gebruikt door fietsende kinderen naar Landweert of de Petrus Bandenschool. De vragen van Venray Lokaal worden in de raad van 28 juni beantwoord.