Afbeelding
Foto:

Annie Engels neemt afscheid

Venray | Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest, neemt Annie Engels als docent Duits en Nederlands tijdens een informeel samenzijn met medewerkers en genodigden op 6 juni afscheid van het Raayland College.

'Wij danken Annie voor al haar inzet, haar positieve inbreng en met name voor de manier waarop ze met hele generaties leerlingen uit Venray en omstreken een bijzondere band wist op te bouwen gedurende hun schoolloopbaan', laten locatiedirecteur Cisca Zweers en teamleder René Schurink weten.


Galafeest Raayland College

venray | Voor de eindexamenkandidaten van het Raayland College in Venray vindt op vrijdag 1 juni het traditioneel en feestelijk afscheid van de school plaats. Na jaren van hard werken is nu het moment gekomen om te vieren dat de brugklasser van jaren geleden nu zover is de school met een diploma te verlaten.

De festiviteiten starten rond 18.00 uur met een rijstoet vanaf Intratuin aan de Langstraat. De stoet trekt dan via de Langstraat en de Henseniusstraat naar het Gouden Leeuwplein. Daar worden de deelnemers van de stoet ontvangen door de schoolleiding en docenten van de school.

Na de ontvangst gaan de eindexamenkandidaten met hun docenten naar het Schouwburgplein. Daar is in een foodtruckomgeving de mogelijkheid om gezellig samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Om 21.00 uur opent de schouwburg zijn deuren voor het
galafeest.