Afbeelding
Foto:

Vince is Fraayste ondernemerke

Venray | Vince Puts is uitgeroepen tot Fraayste Ondernemerke 2018. Met zijn gitaar en zang fleurde hij tijdens Koningsdag de traditionele kindermarkt op het Schouwburgplein in Venray op.

De kinderen waren volgens de organisatie, ondernemersvereniging Venray Centraal, een topvoorbeeld voor menig ondernemer. 'Waar 'beleving' momenteel het toverwoord is in de detailhandel, daar gaven deze kinderen een perfect voorbeeld van. Kleurrijk, muzikaal, creatief en eigenzinnig stonden velen te shinen op de markt'.

Silke Klomp maakte muziek en deelde wat lekkers uit (ze was ook zelf deze dag jarig). Maud van Dijk (6 jaar) was druk in de weer als nagelstyliste, Duke Vievermans en zijn broer Kane waren er al om 7.00 uur met hun spullen, waaronder een altijd prijs-grijpmachine, Fleur Aarts en Fiorella Titaley hadden veel succes met hun rad van fortuin, Sara Hebben stal de show met haar jaarlijkse winkeltje, Tijn Lammers stond enthousiast klanten te werven voor zijn grabbelton en Sterre en Pleun Joosten boden zelfgemaakte portemonnees aan voor 0,30. 'En net als andere jaren zag het hele plein er kleurrijk en vrolijk uit met al die enthousiaste verkopers'.

Foto's van bovenstaande jonge ondernemers stonden enige tijd op de Facebooksite van Venray Centraal, waar op hen gestemd kon worden.

Vince Puts ontving de meeste stemmen en kreeg afgelopen donderdag de bijbehorende prijs uitgereikt door Venray Centraal-bestuurslid Mark van Osch.