Afbeelding
Foto:

Diploma voor hardlopers

Overloon | Vijftien deelnemers van de beginnerscursus van AV Sporting Boxmeer hebben op 17 mei de cursus succesvol afgerond met een zogeheten 5 kilometerdiplomaloop.

In twaalf weken tijd hebben de beginnende hardlopers onder deskundige begeleiding getraind om 5 kilometer te lopen. De diplomaloop was uitgezet over een parcours door de bossen rondom het Oorlogsmuseum in Overloon. Aan de start verschenen, ter ondersteuning van de beginners, ook diverse jeugd- en volwassen clubleden van de atletiekvereniging. Naast een diploma ontvingen de lopers uit handen van de organisatie ook een startbewijs op een afstand naar keuze voor de Maasheggenloop op 16 september. Hoewel de beginnerscursus slechts eenmaal per jaar wordt gehouden, is het altijd mogelijk om als beginnend loper aan te sluiten bij de reguliere trainingen in Boxmeer en Overloon. Kijk voor de trainingsdata op de website www.avsportingboxmeer.nl.


Wielerclinics

Wanssum | Wielerschool Noord-Limburg houdt in samenwerking met Dekkers Tweewielers op zaterdag 9 juni van 13.00 tot 16.00 uur wieler- en mountainbikeclinics bij de nieuw in aanbouw zijnde winkel van Dekkers Tweewielers in Wanssum. Daarachter is een mtb-parcours aangelegd. Aanmelden kan, tot 6 juni, door het sturen van een e-mail naar wielerschool@outlook.com. Op woensdag 13 juni is er het Limburgs kampioenschap tijdrijden en op woensdag 20 juni het Nederlands kampioenschap paracycling tijdrijden.