Afbeelding
Foto:

MO17 SV Venray kampioen

Venray | SV Venray meisjes onder 17 moesten het zaterdag voor het kampioenschap opnemen tegen Bieslo meisjes onder 17.

De SV Venray-voetbalmeisjes wisten hun kampioenswedstrijd in Beesel te winnen met 0-4. De doelpunten: 0-1 eigen doelpunt Bieslo, 0-2 Romy Peters, 0-3 Luce Loonen en 0-4 Lynn Vullings. Het kampioenschap werd samen met de supporters gevierd bij terugkomst op sportpark De Wieen in Venray.


Oostrum Cup

Oostrum | SV Oostrum houdt in het weekeinde van 9 en 10 juni op Sportpark de Spar in Oostrum voor de 17e keer de Oostrum Cup.

Er nemen zeven teams aan het toernooi deel. De deelnemende teams zijn VV Acht, RKHVV, VV Limmen, Keyenburgse Boys, FC Castricum, VV VRC en SV Oostrum. De teams arriveren op vrijdagavond 8 juni op het sportpark. Zodra alle teams aanwezig zijn, wordt de poule-indeling bepaald. Later op de avond gaan de teams het nachtleven van Oostrum en Venray ontdekken. Zaterdag wordt om 9.45 uur het toernooi geopend, waarna de wedstrijden vanaf 10.00 uur plaatsvinden. Zondag om 14.00 uur wordt de finale gespeeld. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Tijdens het toernooi is er ook een loterij.