Afbeelding
Foto:

Muzifique in schouwburg

Venray | Henk Deters, Marjolein Cuijpers-Kuenen en Maartje Smedts brengen onder de naam Muzifique op zondag 3 juni om 14.30 uur de voorstelling La vie au creux de la main (Het leven in de palm van je hand) in de schouwburg van Venray.

De bezoekers aan de show gaan mee op een theatrale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een kunstenaar, vol drama, passie en romantiek.

Droom weg met Franse chansons en romantische verhalen. Van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Onderweg begeleidt met liedjes van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook van Henk Deters en Herman van Veen.


Nieuwe beurs

Oostrum | Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal lanceert een nieuwe nationale beurs voor de vollegrondstuinbouw: Vakbeurs Vollegrond. De eerste editie vindt plaats op 28 en 29 november in Evenementenhal Venray.

Vakbeurs Vollegrond vormt een vruchtbare bodem voor alle vollegrondsteelten: van groente en hard/zacht fruit tot bollen en zomerbloemen. Met de lancering van Vakbeurs Vollegrond komt Tuinbouw Relatiedagen in Venray te vervallen. Meer informatie staat op de website www.vakbeursvollegrond.nl.