Vijf jaar WOC 't Schöpke

Venray | Wijk Ontmoetings Centrum 't Schöpke in Venray viert op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei zijn vijfjarig bestaan. Gedurende het hele weekend worden er diverse activiteiten gehouden.

Het hoogtepunt van de activiteiten vindt op zondag plaats als Stef Classens een aantal van zijn muzikale vrienden ontvangt. De Veulense singer-songwriter gaat zowel solo als met zijn band en samen met Nienke Wijnhoven (bekend van The voice of Holland), Anouk & Yvonne Philipsen, Lizzy Ossevoort & Baer Traa en Harrie van den Berg optredens verzorgen. Stef and Friends begint om 16.00 uur en de entree is gratis.

Het jubileumprogramma begint op vrijdag met een Hollandse avond met optredens van het zangduo ARI JA, Nadine Fleuren en volkszanger Grad Damen. Het eerste optreden staat gepland om 19.00 uur en ook hiervan is de entree gratis.

Op zaterdag kan vanaf 18.00 uur worden deelgenomen aan een barbecue. Tijdens de barbecue zorgen Lizzy Ossevoort en Baer Traa voor de muzikale omlijsting. Voor de barbecue is vooraf inschrijven in het wijkcentrum noodzakelijk. 's Avonds is er een dansavond met een optreden van de band Experience. Aanvang 20.30 uur.

Alle festiviteiten zijn voor iedereen toegankelijk. WOC 't Schöpke is gevestigd aan de Veltumse Kleffen 70 B in de Venrayse wijk Veltum.


Goede doelen fietsvierdaagse

Venray | De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een Stichting of Vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas. Deze uitgekozen organisatie is dan ook mede verantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel en het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus niet een kwestie van geld ontvangen en niets ervoor terug te hoeven doen, maar het is keihard werken voor een aantal van de leden van de stichting of vereniging. Tijdens de 34ste editie, die op 24 juli start, wordt twee goede doelen de mogelijkheid geboden om de door henzelf verworven prijzen via het kansspelletje rad van fortuin te verloten. De goede doelen van deze editie van de fietsvierdaagse zijn Harmonie St. Catharina Leunen Veulen Heide en Wauw Wenst. De opbrengst wordt gebruikt om de kosten van het programma en de prijzen voor de genomineerden af te dekken.