Luisterkind: Contact op zielsniveau

Overloon | In Ontmoetingspunt 't Helder aan de Helderseweg 31 in Overloon kan op dinsdag 26 juni van 20.00 tot 21.30 uur de bijeenkomst Luisterkind: Contact op zielsniveau (met je kind) van Ankie van Leeuwen worden bezocht.

Als luisterkindwerker maakt Anke van Leeuwen, op zielsniveau, contact met kinderen en volwassenen. In de energie stemt ze zich af op de persoon (met behulp van de naam, geboortedatum en foto). Op die manier voelt, hoort en/of ziet ze wat er in iemand omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te groeien en te ontwikkelen. Tijdens deze bijeenkomst avond vertelt Van Leeuwen over haar werk als luisterkindwerker en de weg hier naartoe. Ze neemt de aanwezigen mee in haar eigen leven door middel van (reis)verhalen, dans en poëzie, waarbij het 'contact op zielsniveau' centraal staat.

Tijdens deze avond mogen de aanwezigen hun naam en geboortedatum invullen. Van Leeuwen schrijft, op een later tijdstip, voor vijf van hen een miniafstemming en voor één van hen een volledige Luisterkindafstemming.

Voor meer informatie kijk op de website www.voordeliefdegeboren.nl/luisterkind/ Graag van te voren aanmelden via e-mail anke@voordeliefdegeboren.nl.