Afbeelding
Foto:

Jeugd Leunen kampioen

Leunen | Leunen JO13-1 is ongeslagen kampioen geworden door in een spannende wedstrijd tegen Venray JO13-3G te winnen met 1-0. De titel werd uitbundig gevierd.


Jeu de boules aspergetoernooi

Venray | Het jeu de boules aspergetoernooi is op 15 mei voor de zesde maal gespeeld op de Bouledrome-accommodatie op het Speulpark aan de Hoopweg.

Tweeëndertig doubletten hadden zich ingeschreven voor dit toernooi. Ieder doublet moest vier wedstrijden spelen, tegen steeds een ander doublet. Er werd serieus en sportief gestreden. De spanning werd voelbaar tijdens de vierde wedstrijd.

Aan het einde van de vierde ronde was er niemand met vier gewonnen partijen, maar waren er elf doubletten met drie gewonnen wedstrijden en bracht het hoogste puntensaldo de beslissing. De eerste drie doubletten ontvingen als prijs pakketjes verse asperges.

Uitslag: 1) Jan v.d. Berkmortel en Mieke van Dijk, Tic-Tak Deurne. 2) Sjaak Wilms en Grad Wilms, JBC Oostrum. 3) Henk van Oeffelt en Sjaak Deenen, Meerlo. 4) Max van Kol en Wim Goossens, Tic-Tak Deurne. 5) Wiel Pieper en Lee-Ann v.d. Wollenberg, JBC Venray 80. 6) Harry Kessels en Ger Pelzer, JBC Venray 80. 7) Piet Jenniskens en Mien Jenniskens, Lönse Boulers. 8. Herman van Limbeek en Wiel Cornelissen, JBC Oostrum. 9. Toon v.d. Pas en Jan v.d. Pas, Piëlboulers. 10. Piet Arts en Jan Derikx, Piëlboulers/Hedse Boulers. 11. René van Erkelens en Els van Erkelens, JBC Venray 80. 12. Peter Huys en Herman Keyzers, Piëlboulers. 13) Anna Bodewein en Hanna Hennekes, PC Venlo. 14. Theo Manders en Nellie Manders, JBC Gemert. 15) Ton van Eijk en Thea van Eijk, Veenendaal.