6. Dennis Teunissen (Ysselsteyn), Danny Houwen (SVOC'01) en Indy Phillips (SV United)         12

11. Tim Brouwer (Volharding), Paul Jeurissen (Ysselsteyn), Marwin Hermans (Oostrum) en Camiel Kroonen (Merselo)         9

15. Armend Shala (Venray), Koen Voesten (SSS'18) en Stef Janssen (Holthees)        8

18. Marc van Rens (Volharding), Gijs Dinghs (Ysselsteyn), Willem Karman (BVV'27), Rob Houwen (SVOC'01) en Rik van de Pasch (SV United)        7

Kolodziejski op schot voor United

SVOC'01-SV United 0-5 (0-3).

Doelpunten: Michal Kolodziejski (4x) en Bram van de Ven.

OIRLO | SV United won de derby tegen SVOC'01 overtuigend met 0-5 in de vijfde klasse E.

SVOC-doelman Mikey Ellery viel al na twaalf minuten geblesseerd uit. Hij trapte in een gat en viel ongelukkig op zijn hoofd. De bal rolde door en Michal Kolodziejski schoot de 0-1 binnen.

De duizelige Ellery kon niet verder. SVOC'01 beschikte niet over een reservekeeper omdat Nick Classens geblesseerd is. Daarom ging veldspeler Roy Kersten onder de lat staan.

Even later kregen de bezoekers een penalty na een sliding van SVOC'er Harm Strijbos die Stef Kersten raakte. Michal Kolodziejski bracht vanaf de stip de stand op 0-2. Na een halfuur was de strijd al helemaal beslist toen de Poolse aanvaller, op aangeven van Willem Peters, zijn hattrick voltooide: 0-3. Invaller-doelman Roy Kersten verrichtte voor rust een paar goede reddingen op doelpogingen van Mats Cuijpers en Bram van de Ven.

Na de pauze hielden de tricolores lange tijd stand. In de 88e minuut liep SV United via de vierde treffer van Michal Kolodziejski, die na een solo de lange hoek vond, uit naar 0-4. In de blessuretijd kopte Bram van de Ven, uit een voorzet van Kolodziejski, raak: 0-5.