BVV'27 houdt door ruime zege uitzicht op nacompetitie

BVV'27-Kronenberg 5-1 (3-0).

Doelpunten: Roel Verkoijen, Jimmy Lucassen, Egzon Grguri, Willem Karman en Joey Gelden.

BLITTERSWIJCK | BVV'27, dat kampte met veel geblesseerden, had thuis weinig problemen (5-1) met hekkensluiter Kronenberg in de vijfde klasse E. Door de winst hielden de Blitterswijckers de kansen op de nacompetitie intact.

Naast de geschorste keeper Davey Engels ontbraken ook de geblesseerden Tom Thiesen, Yilmaz Durgun en Joost Wijnhoven.

Na vijf minuten viel al de openingstreffer die werd ingeleid door Jimmy Lucassen. Via Jens Arts en een voorzet van Egzon Grgui kopte Roel Verkoijen de 1-0 binnen. Uit een mooie vrije trap van net buiten de zestien bracht Jimmy Lucassen na een halfuur de stand op 2-0. Over de muur verdween de bal in de bovenhoek. Net voor rust liep BVV'27 uit naar 3-0. Uit een hoekschop van Lou van Kempen tikte Egzon Grguri de 3-0 binnen.

Vlak na de pauze scoorde Kronenberg na balverlies bij de thuisploeg de eretreffer: 3-1. BVV'27 bleef ook daarna domineren en kwam via Willem Karman op 4-1. Vlak voor tijd bepaalde Joey Gelden, uit een voorzet van Egzon Grgui, de eindstand op 5-1.