Afbeelding
Foto:

D2 SVOC'01 kampioen

Oirlo | Het einde van de competitie nadert voor de korfbalsters in de regio en dus worden er ook weer titels gevierd.

Zo ook bij korfbalvereniging SVOC'01, waarvan de D2 het kampioenschap wist te grijpen. Het behalen van de titel werd natuurlijk uitbundig gevierd door speelsters, leiding en fans van het team.


Venray strijdt om promotie

Bavel-SV Venray 0-1. Doelpunt Venray: Ellis Michiels.


Venray | De voetbalsters van SV Venray zijn nog volop in de race voor de nacompetitie. De ploeg van trainer Jan Trienekens was zondagmiddag met 0-1 te sterk op bezoek bij Bavel. Dankzij de overwinning blijft de droom om te promoveren naar de topklasse levend.

Venray kwam zondag in Bavel moeizaam uit de startblokken, maar na een half uur voetballen nam de ploeg toch de leiding dankzij een treffer van Ellis Michiels. Daarna domineerden de gasten en de thuisploeg gaf verdedigend weinig weg. Venray verzuimde wel het duel vroegtijdig te beslissen, want via vlijmscherpe counters kregen de Limburgse bezoeksters veel kansen. De afwerking liet echter te wensen over, waardoor Venray uiteindelijk met een nipte 0-1 de drie punten in de wacht sleepte.

Op zondag 27 mei besluit Venray de competitie met een thuiswedstrijd tegen Eldenia. Die ploeg is de directe concurrent in de strijd om de periodetitel. Bij winst speelt Venray de nacompetitie voor promotie naar de topklasse. Het duel op sportpark de Wieën in Venray begint zondagmiddag om 14.30 uur.