Afbeelding
Foto: Marcel Hakvoort

Zomerse repetitie met Oker

Overloon | Zang & theatergroep Oker houdt op dinsdag 3 juli van 20.00 tot 21.15 uur de laatste repetitie van dit seizoen.

Iedereen is van harte welkom bij deze open repetitie op het terras van bungalowpark Landal De Vers aan de Raaijweg 25 in Overloon. Voor meer informatie kijk op de website www.oker-overloon.nl.

Foto uit de laatste show Het Pentagram Mysterie. Foto: Marcel Hakvoort.


Engelse tuin open

Venray | Op zaterdag 9 juni om 14.00 uur is de opening van het nieuwe seizoen van de Engelse tuin aan de Raadhuisstraat 1 in Venray. Wim Kunen gaat, als kabouter Fluitenkruid, de bezoekers verrassen met zijn muzikale vondsten. De Engelse tuin bestaat vijf jaar en er wordt teruggeblikt op wat er de afgelopen vijf jaar is gebeurd aan de tuin. De babygiraf van Nicole van Skipp wordt samen met publiek op de wereld gezet. Het publiek doet suggesties voor namen en daarvan wordt er een gekozen. Popkoor Golden D-Light geeft een meezingconcert. Verder mag iedereen meedoen aan de workshop Egeltjes vouwen en is er is een rondleiding langs de beelden door een gids. Er zijn extra kinderboeken aanwezig in de boekenkast en er wordt voorgelezen. Tevens is er aandacht voor de nieuwe beeldengroep van Martin Ooink.