Afbeelding
Foto:

Leo Linders Zwembaden

Stevensbeek | Leo Linders Zwembaden bouwt zwembaden binnen elk budget. De klant krijgt de keuze om zelf een zwembad te bouwen met ondersteuning, of het gehele project uit handen te geven. Op die manier realiseert Leo Linders op flexibele en persoonlijke wijze een zwembad dat bij de wensen van de klant past.

"De klant geeft aan wat voor bad hij wil en daar springen we op in", vertelt Leo Linders. "Wij houden van een persoonlijke werkwijze en luisteren goed naar de wensen. We geven vervolgens de beste opties en mogelijkheden aan binnen een bepaald budget."

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij hem centraal. "Zo houdt de klant altijd een stevige grip op het project en de projectplanning, die door ons wordt begeleid. Om de kwaliteit van het zwembad te waarborgen, werken wij natuurlijk ook met de beste materialen en merken."

Alles kan de klant uit handen genomen worden, maar natuurlijk behoort ook het zelf een bad (laten) bouwen met advies en ondersteuning van het bedrijf tot de mogelijkheden. Als de klant zelf een bouwbedrijf in de arm neemt, kan Leo Linders Zwembaden daar ook mee samenwerken.

Leo Linders is ook dé specialist op het gebied van zwembadoverkappingen. "Ons bedrijf Alwaysswim zwembadoverkappingen levert een product van zeer hoge kwaliteit, dat voldoet aan de strenge veiligheidsnormen. De overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillen lengtes, hoogtes en verschillende vormen. De elementen zijn van polycarbonaat en aluminium, dat maakt de overkapping van Alwaysswim tot een topproduct."

Daarnaast werkt Leo Linders samen met gerenommeerde bouwbedrijven en vakkundige zzp'ers, mensen die door jarenlange ervaring precies weten hoe een zwembad moet worden gebouwd. De kosten zijn daardoor lager, zo krijgt de klant een zwembad tegen een scherpe prijs.

Meer weten over Leo Linders Zwembaden? Bel 06-15514496 of surf naar websites www.leolinderszwembaden.nl en/of alwaysswim.nl/zwembadoverkappingen.