Afbeelding
Foto:

Twee winnaars Schijnwerper op

Venray | Frank Gielens (Leunen) en Ward van de Water (BVV'27, foto) zijn de winnaars van De Schijnwerper op. De twee wonnen met elf punten en kunnen, met nog een speelronde te gaan, niet meer ingehaald worden. De rubriek stopt vanwege het feit dat alle clubs twee keer aan de beurt zijn geweest. Binnenkort worden zowel de hoofdprijzen als de ballen (voor diegenen die de uitslagen van die week beter voorspelden dan de redactie van Peel en Maas) uitgereikt.

René Kusters van Sporting ST verloor afgelopen week met zijn voorspellingen nipt met 7-8 van Willem Menting van de redactie van Peel en Maas. Kusters wint vanwege zijn nederlaag geen bal voor zijn club en staat met zijn score op de gedeelde vijfde plaats.

Stand:
1) Frank Gielens (Leunen), Ward van de Water (BVV'27) 11 punten
3) Danny Pelzer (Venray), Dave Gerritsen (Oostrum) 8 punten
5) Nino Janssen (Volharding) en René Kusters (Sporting ST) 7 punten
6) Indy Phillips (SV United), Youri van Dijck (Ysselsteyn), Ser van Es (Holthees), Pim Smits (Sporting ST), Bram van den Ven (SV United) en Rens Wismans (Merselo) 6 punten
11) Ruud Bouwman (Ysselsteyn) 5 punten
12) Thomas Litjens (Leunen), Bart Beckers (SSS'18), Jarno Peeters (Venray), Joep Beurskens (Volharding), NIck Vergeldt (Holthees), Maarten Peeters (SVOC'01) en Luc Peeters (SVOC'01)* 3 punten.
17) Maarten Peters (SVOC'01) 2 punten
18) Ken Wijenberg (SSS'18), Jens Arts (BVV'27), 1 punt
19) Stef Janssen (Holthees) 0 punten

* Luc Peeters (SVOC'01) heeft de uitslag van het duel Holthees-SVS, dat donderdagavond wordt gespeeld, nog tegoed.