Afbeelding
Foto:

Woonproeverij Rabobank

Venray | Rabobank Horst Venray houdt op donderdag 24 mei een Woonproeverij op kantoor Rabobank aan de Spoorweg 2 in Hegelsom.

Het thema van de avond is duurzaamheid en zelfredzaamheid (langer zelfstandig wonen). Het programma omvat een informatiemarkt van 18.30 tot 19.00 uur met stands op het gebied van wonen, duurzaamheid en zelfredzaamheid. Van 19.00 tot 20.00 uur wordt er een paneldiscussie met onder meer Bob Sikkes (bekend van Bouwval gezocht en TV-makelaar Mission Impossible) gehouden.

Gespreksleider Geert van den Munckhof interviewt experts rondom duurzaamheid en zelfredzaamheid. Van 20.15 tot 20.45 uur worden er workshops gehouden. Workshop 1: Zelfverkoop of makelaar inschakelen? Presentatie: Peelrand Makelaardij en InterMakelaars ?Deze workshop is interessant voor mensen met een eigen woning, die verkoop overwegen. Workshop 2: Verhuizen of (duurzaam) verbouwen? Presentatie: Duurzaamheidsalliantie Zamen en Rabobank ?Workshop voor mensen die zich afvragen of ze blijven wonen in hun koopwoning en deze verbouwen óf een andere woning willen kopen. Workshop 3: Mantelzorgwoningen, wat zijn de mogelijkheden? Presentatie: Gemeente Horst aan de Maas en Mathijsen & Weijs Notarissen ?Een workshop voor ouders en kinderen, die bij elkaar willen wonen. Workshop 4: Eerste woning kopen of huren? Presentatie: Voshaart makelaardij en Rabobank ?Deze workshop is speciaal voor starters op de woningmarkt.

Voor uitleg over de workshops kan gekeken worden op https://sites.rabobank.nl/horstvenray/Woonproeverij/. Inschrijven voor de workshops is mogelijk tot 21 mei. De avond wordt vanaf 21.00 uur afgesloten met een informatiemarkt en een borrel. Alle programmaonderdelen van de Woonproeverij zijn vrij toegankelijk.

Foto: Bob Sikkes.