Afbeelding
Foto:

Feest Goesting en Steaks and More

Venray | Restaurant Steaks and More en Proeflokaal Goesting slaan de handen ineen om op zondag 20 mei een feestje te bouwen op het Henseniusplein in Venray.

Dit in navolging van het feest Beer, Beats & Bites tijdens afgelopen Koningsdag. Het sfeertje en de reacties van gasten op die dag zorgden ervoor dat er een snel vervolg gegeven werd. Vanaf 16.00 uur gaan bij Steaks and More de barbecues aan en op het terras van Goesting begint dj Stijn van Ampting met beats die over het plein gaan rollen.


LOS in Mariakapel

Holthees | Op zaterdagavond 26 mei staat het muziektheater/cabaret LOS op het podium van de Mariakapel.

Deze groep, die bestaat uit vier jonge vrouwen, heeft al met drie verschillende programma's opgetreden in de Mariakapel. Behalve muzikaal is de groep buitengewoon hilarisch en aanstekelijk theatraal. Dankzij drie programma's bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland.

LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Aanvang 20.30 uur. Kaarten reserveren via: www.mariakapel.nl of telefonisch via 0478-636948 of 06-16170433.