Goed seizoen jeugd Red Stars

Venray | Afgelopen zaterdag werden de laatste beslissingen in de jeugdcompetitie afgewerkt.

Jongens 8 speelde in Tegelen tegen Elsloo om de algehele titel van Limburg in de 3e klasse. In een spannende partij moest de laatste wedstrijd de beslissing brengen. Gelukkig bleef Red Stars rustig en trok zo het beslissende punt binnen en behaalde dus de Limburgse titel in de klasse 3. Het team bestaat uit Pieter Zwiers, Siem Vermeulen en Luc Saris. In de hoofdklasse viel ook de beslissing om de titel. Dit keer was Red Stars 5 niet in staat om 't Belke uit Belfeld te verslaan. Het werd een nederlaag met 8-2 en hiermee eindigde de ploeg op de tweede plaats achter kampioen 't Belke 1. Red Stars 4 sloot het seizoen af in de hoofdklasse met een 5-5 gelijkspel bij Destatec 1 Swalmen. De overige teams hadden het seizoen al afgesloten, met een top 4-plaats om het Nederlands kampioenschap van jongens 1. Jongens 2 eindigde knap op de derde plaats in de hoogste klasse van Nederland, na het B-kampioenschap in de eerste helft met promotie naar de hoogste klasse. De overige teams speelden goed mee op een stap hoger na promotie in de eerste helft. De komende weken spelen jeugdleden de finale van de Limburgse Jeugd Masters 2018, de finale van de Nederlandse Jeugd Meerkampen 2018 en zijn geselecteerd voor de NTTB jeugdcup 2018.

Jubileum tennistoernooi

Ysselsteyn | In de week van maandag 11 tot en met zondag 17 juni wordt op de banen van Tennisvereniging Ysselsteyn voor de 25e keer in successie het open tennistoernooi gehouden. In 1993 begonnen als een gezellige krachtmeting tussen de deelnemende dorpen aan de dorpencompetitie, heeft dit toernooi intussen een vaste plek in de KNLTB-kalender met jaarlijks een maximale inschrijving van zo'n 120 deelnemers. Het jubileum wordt gevierd in Mexicaanse sfeer met hapjes van Harry Kookt, een loterij met prijzen een feestavond op vrijdag. Het toernooi is toegankelijk voor leden van de KNLTB met een speelsterkte van 4 tot en met 9. Dus ook voor beginnende tennissers. Inschrijven via www.tvysselsteyn.nl. of www.toernooi.nl.