Afbeelding
Foto:

Open repetitie Venrode Voices

Venray | Koor Venrode Voices uit Venray houdt op woensdag 20 juni een open repetitie. Dames die graag in een koor willen zingen zijn tussen 20.00 en 22.15 uur welkom in zaal Thielen aan het Kennedyplein om sfeer te proeven.

Venrode Voices repeteert iedere woensdag en vertolkt musicalklassiekers, prachtige ballads en hedendaagse popmuziek. Van muziek uit de musical Hair tot en met nummers van Queen, Adèle, Pink en andere artiesten uit heden en verleden.

Het repertoire is zeer gevarieerd en wordt regelmatig uitgebreid. Kwaliteit staat bij Venrode Voices hoog in het vaandel, maar daarnaast is gezelligheid een van de succesfactoren van het Venrayse koor. Dirigent Max Smeets begeleidt het koor op piano en arrangeert alle nummers tot prachtige meerstemmige stukken. Wie niet wil wachten op de open repetitie is ook welkom tijdens de Sing-In van Venrode Voices op zondag 27 mei. Voor de vijfde editie heeft het koor Renée van Wegberg als gastdirigent kunnen vastleggen. De uit Horst afkomstige zangeres kreeg landelijke bekendheid door haar rol in de prachtige musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Afgelopen jaar had ze een veelgeprezen hoofdrol in Liesbeth List de musical. Ze won er de musical award mee voor beste vrouwelijke hoofdrol in een musical. De afgelopen jaren werd de Sing-In zeer goed bezocht. De opzet van de dag is hetzelfde als tijdens voorgaande edities. Samen studeren de deelnemers een reeks van bekende en toegankelijke liedjes in en aan het einde van de dag zingen ze die in een klein concert voor publiek. Het programma in zaal Odeon in Venray begint om 10.00 uur. Van Wegberg verzorgt geregeld workshops, begeleidt artiesten individueel, coacht bandjes en werkte al vaker samen met koren.

Opgeven voor de Sing-In van 27 mei kan via www.venrodevoices.nl of via de Facebookpagina van Venrode Voices. De aanmelding staat open voor iedereen die van zingen houdt, vanaf 18 jaar. Zangervaring hoeft niet, maar mag wel.