Kom op de soep start in Geijsteren

Geijsteren | Speciaal voor de oudere inwoners start deze zomer in Geijsteren het nieuwe initiatief Kom op de soep. De gedachte achter het project is 'in beweging komen' met aansluitend gezamenlijk een kop soep nuttigen. Centraal staat ontmoeting, gezelligheid en meer vitaliteit.

Kom op de soep is een project van de werkgroep WMO Geijsteren in samenwerking met de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO). De eerste pilot vindt plaats op alle zondagochtenden in juli en augustus. De deelnemers starten met een bewegingsactiviteit onder begeleiding van een bewegingsdeskundige of sportleraar.

Op donderdag 24 mei vanaf 14.00 uur vindt in zaal De Kei in Geijsteren een presentatie plaats voor leden van KBO en vrijwilligers die zich voor het project aangemeld hebben. Bij deze presentatie is ook Karin van de Plas van Stichting Noaberzorg Nederland aanwezig. Op de soep is namelijk door deze stichting uitgekozen voor een stimuleringsprijs. Deze prijs wordt in de vorm van een cheque aan de projectgroep uitgereikt.