Afbeelding
Foto:

Goesting in het Odapark

Venray | Het Odapark in Venray is na een jaar proefdraaien een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Goesting in het Park BV. Deze BV gaat de horeca en daarmee samenhangende activiteiten in het Odapark verzorgen.

Voor het Odapark is dit een belangrijke stap vooruit. Meer horeca-expertise, betere dienstverlening voor de vele bezoekers, meer activiteiten rondom kunst en cultuur, wat ook tot meer bezoekers zal leiden en ook tot hogere inkomsten voor het Odapark. Goesting in het Park krijgt de beschikking over een unieke locatie en goede faciliteiten, die aangepast gaan worden, waarmee zij een breed scala van horeca-activiteiten kan ontwikkelen die ten dienst staan van de door het Odapark georganiseerde kunst- en cultuuractiviteiten. "Door deze samenwerking wordt het Odapark aantrekkelijker voor iedereen en deze samenwerking zorgt ook voor meer continuïteit', meldt Odapark-voorzitter Fred Welschen. Op de foto van links naar rechts: Gijs Schapendonk van Goesting en Odapark-bestuurslid Sander van Lier tekenen de overeenkomst.


De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo wordt op donderdag 10 mei een muziekoptreden gehouden door orkest Cava. Op zondag 13 mei zijn de smeden aan het werk. Muziek is er van de groep Vurdewind. Ook de expositie Couleur Locale is te bekijken, waarbij een aantal leden van schildersclub Het Brouwershuis hun werken tonen. In de meivakantie is er elke dag van 14.00 tot 16.00 uur een kinderactiviteit. Raadpleeg www.museumdelocht.nl. Het museum is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.