Oostrum opnieuw onderuit tegen DEV

Oostrum-DEV Arcen 1-2 (0-1).

Doelpunt: Wes Wilmsen.

OOSTRUM | Voor de tweede keer dit seizoen leed titelkandidaat Oostrum een nederlaag tegen laagvlieger DEV Arcen in de vierde klasse E. Net als op 29 oktober in Arcen verloren de rood-witten opnieuw met 1-2.

Door het verlies verspeelde Oostrum dure punten in de kampioensrace. De achterstand op Melderslo liep op naar vijf punten maar de ploeg van trainer Ron Spruit heeft nog een inhaalduel tegoed. De eerste kans was voor Chris Wilschut maar hij strandde op de Arcense doelman. Na vijf minuten profiteerden de bezoekers van balverlies in de Oostrumse defensie: 0-1. De thuisploeg slaagde er voor de thee niet in de achterstand weg te poetsen alhoewel er wel kansen waren op de gelijkmaker.

Na tien minuten in de tweede helft kwamen de rood-witten op gelijke hoogte. Op aangeven van Marwin Hermans scoorde Wes Wilmsen de 1-1 gelijkmaker. Oostrum loerde op de 2-1 en Bob van Goch trof de lat. Aan de overzijde verrichtte keeper Dennie Plum een goede redding. Door blessures en een drinkpauze telde de arbiter nogal wat extra tijd bij. De 97e minuut werd Oostrum noodlottig. Via een counter kaapten de Arcenaren de volle buit weg: 1-2.