Afbeelding
Foto:

Maatwerk bij Glass4life

Blitterswijck | Mensen verklaarden Mike Willems voor gek toen hij tijdens de crisisjaren zijn eigen onderneming startte. De gedurfde stap blijkt jaren later een gouden greep. Willems heeft zijn bedrijf Glass4life op de rit gekregen en hij haalt ontzettend veel voldoening uit het maatwerk.

"Ik maak eigenlijk geen dingen die ik zelf niet mooi vind", vertelt Willems. Klanten kunnen bij de ondernemer uit Blitterswijck terecht voor allround glasdesign. "Alles wat ik maak is maatwerk. We maken onder meer glazen binnendeuren, schuifdeuren, douchedeuren, inloopdouches en balustrades."

Willems is van oorsprong elektricien. Daarna werkte hij ook nog als militair bij de luchtmobiele brigade. Toen later het bedrijf waar hij werkte failliet ging, wist hij het zeker: "Ik ga voor mezelf beginnen. Ik heb de vrijheid om mooie dingen te maken en mijn passie ligt bij dit werk. Ik maak geen dingen waar ik niet volledig achter sta. Ik werk meestal voor particulieren, maar het komt wel eens voor dat ik ook voor zakelijke klanten aan het werk ga."

Willems geeft eerst altijd deskundig advies ter plaatse, voordat hij aan de slag gaat bij klanten. Dat komt onder meer door het ontbreken van een showroom. Daardoor zijn de prijzen in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. "Al onze producten zijn voorzien van de wettelijk vastgestelde veiligheidskenmerken. Onze medewerkers werken volgens de daarvoor geldende regels en normen en zij hebben allen een brede ervaring op het gebied van glasmontage en advies", vertelt de gedreven ondernemer. Glass4life werkt samen met gerenommeerde glasbedrijven en betrouwbare beslagleveranciers zoals: Dorma, KL-Megla, MWE, Semco, Sunflex en andere. Voor klanten betekent dit korte (goedkopere) lijnen en snellere levertijden. Meer informatie over Glass4life is te vinden op www.glass4life.nl. Op de website is onder meer een portfolio te zien van het werk van Willems.

Afbeelding
Afbeelding