Afbeelding
Foto:

Alderliefste in de schouwburg

Venray | Gerard Alderliefste lijdt een dubbel leven.

In het ene is hij verslavingsarts, in het andere is hij muzikant. Op donderdag 10 mei laat hij beide werelden samenkomen in zijn eerste soloprogramma Dubbel Leven in Schouwburg Venray. Een bijzonder optreden waarin Alderliefste muziek maakt en vertelt over verslaving. Al meer dan twintig jaar leeft Alderliefste met twee gezichten. Twee levens, één feest. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde? Alderliefste zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En in een theatercollege vertelt hij over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Maar liefst acht jaar lang trad Gerard Alderliefste op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als Une belle histoire, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Waar hij voorheen de theatershow En Route uitvoerde met Cor Bakker, staat hij er nu alleen voor. Dit doet hij met maar één motto: Leven! Dubbel! Daarbij schrijft hij het publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. Voor meer informatie over de voorstelling, het reserveren van tickets of voor het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, kijk op www.schouwburgvenray.nl of neem contact op met de theaterkassa via (0478)530999.

Foto: Saskia Jans.


Open Coffee Met in Parkhotel

Horst | Open Coffee Met... Horst - Venray houdt op dinsdag 15 mei van 8.30 tot 10.30 uur een bijeenkomst in Parkhotel Horst. Deze keer gaat het over de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Om aan te sluiten op de constante veranderingen in de digitale wereld is een nieuwe Europese privacyverordening aangenomen: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe privacywet treedt op 25 mei in werking en de impact daarvan is groot. Mr. Muriel van den Hazenkamp van Bernhaege Advocaten vertelt kort en krachtig wat de impact van de wet is en beantwoord graag enkele vragen.