Afbeelding
Foto:

Jubileumviering WOC 't Schöpke

Venray | Wijk Ontmoetings Centrum 't Schöpke in Venray bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden.

Daarom is een uitgebreid jubileumprogramma opgezet dat plaatsvindt van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei. De aftrap is op vrijdag met een speciaal programma voor de scholen in de wijk Veltum en het jubileumweekend wordt op de zondag afgesloten met een optreden van Stef Classens and friends.

Op vrijdag is er een dansprogramma op de scholen, een bingo voor 50-plussers, een receptie voor genodigden en een Hollandse avond met optredens van onder meer Grad Damen en Nadine Fleuren. Aanvang 19.00 uur en de entree is gratis. Op zaterdag bestaat het programma uit een barbecue en een optreden van Lizzy & Baer vanaf 18.00 uur. Vooraf inschrijven in het wijkcentrum is noodzakelijk. Aansluitend vindt een dansavond plaats met een optreden van de band Experience. Aanvang 20.30 uur.

Zondag is bij uitstek een dag voor het hele gezin met een rommelmarkt, kinderactiviteiten en diverse optredens tussen 10.00 en 16.00 uur. Het sluitstuk van het jubileumweekend is het muziekprogramma Stef Classens and friends. Singer en songwriter Classens treedt op met onder meer Nienke Wijnhoven (bekend van The Voice of Holland), Anouk en Yvonne Philipsen, Harry van den Berg, Lizzy Ossevoort en Baer Traa. Het muziekprogramma begint om 16.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De entree is gratis. Het wijkontmoetingscentrum is gevestigd aan de Veltumse Kleffen 70B in de wijk Veltum.

Foto: Nienke Wijnhoven.


Bijeenkomst kanker en werk

Venlo | Het Toon Hermans Huis in Venlo houdt op woensdag 16 mei de informatieve lotgenotenbijeenkomst Kanker en werk. Het programma begint om 19.00 uur en de ontvangst is vanaf 18.30 uur. Bedrijfsarts Fred Patelski gaat de huidige manier van werken van de bedrijfsarts en nieuwe ontwikkelingen aan de hand van voorbeelden bespreken. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen en is er tijd voor lotgenotencontact. Aanmelden voor de avond kan via de website www.hematon.nl/limburg of bij Lous Verrest via telefoon (0495)591591.