Maiden Night

Vierlingsbeek | Bij Gryphus in Vierlingsbeek wordt op woensdag 9 mei de Maiden Night 2018 gehouden.

Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands ooit. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2018 nog immer volle zalen en is onverminderd populair.

De Maiden Night viert dit jaar zijn zestiende verjaardag. Het wordt een gezellig samenzijn vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikadellen en andere gekkigheid. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de Iron Maiden tributeband Iron Laiden, één van de beste in zijn soort en een hele bijzondere, want met een vrouw als vocalist.

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.gryphus.nl.


Lourdesgroep Maas en Peel

Venray | De busreis van 26 mei tot en met 3 juni en de vliegreis van 28 tot en met 2 juni naar Lourdes zijn volgeboekt.

Inschrijven kan nog wel voor de reis van 11 tot en met 16 september met het vliegtuig naar Lourdes. Dit zijn medisch verzorgde reizen en geschikt voor jongere en oudere, zieke en gezonde mensen. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de Organisatie Limburgse Bedevaart. Op dinsdag 15 mei bedevaart naar Banneux. Vertrek om 7.00 uur bij De Wetteling. Voor info en aanmelding: Cristien Goumans (0478-636676) of kijk op lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.