Afbeelding
Foto:

Set Up MC1 kampioen

Meerlo | De meiden van Set-Up MC1 hebben het voor elkaar gekregen om na het kampioenschap in de eerste klasse in december, ook in de tweede helft van het volleybalseizoen, in de hoofdklasse, kampioen te worden.

Hiervoor hadden ze nog drie punten nodig, te behalen tegen de nummer twee van de competitie Avoc-HVC-MVC. De missie slaagde, want Set Up won het zeer spannende kampioensduel nipt met 3-2 (23-25, 25-23, 25-17, 26-28, 9-15).


Crossers in actie

Genk | Enkele regionale motorcrossers kwamen afgelopen weekend in actie.

Diego Hanen (Venray) won in Genk (BelgIĆ«) voor de BND-cup de eerste manche bij de quads standaard. In de tweede manche kreeg hij te maken met pech en moest de wedstrijd snel verlaten. Bij de MX 2 jeugd verschenen Kimberly van der Aa (Leunen), Juup Tax (Wanssum) en Joey van der Zanden aan het starthek. Tijdens het NK quads in Halle behaalde Wout Smits (Ysselsteyn) de vierde plaats in de eerste manche. In de tweede manche viel Smits door een val terug. In het dagklassement werd hij zesde. Daan van Rijswijck (Oirlo) startte vanaf de tweede rij en mocht tevreden zijn met een veertiende plaats in het dagklassement. Jules Deenen (Wanssum) behaalde tijdens de cup 250cc wedstrijd in Mill de 33ste plaats.