Afbeelding
Foto:

Koningsdag Merselo geslaagd

Merselo | Onder een stralende zon wisten de leerlingen van basisschool De Lier uit Merselo samen met hun ouders de weg naar de Koningsdagviering goed te vinden!

Voor de 26e keer organiseerde het Koningsdagcomite vrijdag weer een spellenochtend op sportpark De Vloet. Het begon natuurlijk met het fiets versieren, waarna er onder begeleiding van fanfare St Oda een ronde door het dorp werd gefietst. Vervolgens werd het tijd voor spelletjes, zoals een stokvangspel, knikkerbaan en basketbal. Er werden ook leuke vrolijke snoetjes geschminkt en op de kindermarkt werden goede zaken gedaan.

Voor de ouders was er weer de jaarlijkse loterij, mogelijk gemaakt door sponsors, waar onder het genot van een kopje koffie met vlaai of en broodje knak de prijzen verloot werden met behulp van een rad van fortuin. Koningsdag in Merselo werd afgesloten met de ballonnenwedstrijd.


Aanhanger gestolen

Blitterswijck | Bij een woninginbraak aan de Oude Heerweg in Blitterswijck is onder meer een aanhangwagen gestolen. De politie meldt dat de inbraak in de nacht van 27 op 28 april heeft plaatsgevonden.

Deze aanhanger is op 29 april gesignaleerd aan de Jan Drabbelstraat in Meterik. Op dat moment was de aanhangwagen gekoppeld aan een groene personenauto (Opel Astra) met een Pools kenteken (ZSD-26785). De politie zoekt getuigen. Informatie is welkom via 0900-8844.